Publicatie Belgisch staatsblad

Sfeer foto

Ons avontuur is officieel gestart! A Student is officieel een onderneming! Dit was hét moment waar we beide enorm naar uitkeken!

We waren in Wommelgem, bij Pieter-Jan thuis toen we de contracten tekenden en een paar dagen later, kregen we een email van Aka Fiducia (onze boekhouders) dat we officieel een onderneming waren. We wilden dit natuurlijk vieren, alleen zaten we toen in een lockdown. Die avond zelf hebben we thuis iets lekkers gegeten en een glaasje gedronken. Tegen het einde van de avond hadden we een leuk idee.

We zagen online hoe bedrijven vaak een business-shower deden met hun vrienden en familie wanneer hun onderneming gepubliceerd werd. Super idee! Maar hoe doen we dit tijdens een lockdown? Online natuurlijk! We nodigden al onze vrienden uit om samen een videocall te doen. Zo konden we toch de geboorte van A Student vieren! Wanneer is A Student nu juist opgericht? 24/11/2020 ! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *