My agenda: de productie

Team foto

04/12/2020 een datum dat voor ons enorm belangrijk was! Dit was de dag dat we voor de eerste keer onze zelfontworpen agenda in het echt konden zien!

Zowel Pieter-Jan als ikzelf (Kim) hadden nooit eerder een agenda ontworpen of iets laten drukken. Het is dus vrij logisch dat we maandenlang aan deze agenda hebben gewerkt. We zijn vaak opnieuw moeten beginnen en hebben vaak het ontwerp moeten aanpassen. Toen de agenda bijna klaar was, contacteerden we Antilope De Bie.

Antilope De Bie is een familiebedrijf dat al 95 jaar bestaat. De drukkerij is gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk met een hoge toegevoegde waarde. Aangezien Antilope De Bie veel belang hecht aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid, waren we meteen overtuigd dat we onze agenda door hen wilden laten drukken.

Veel aanpassingen later, konden we de ‘goed voor druk’ geven en was het even wachten. Maar het wachten was het meer dan waard! Toen we de agenda’s gingen ophalen, kregen we een hele rondleiding door de drukkerij en werd de productie van onze agenda stap voor stap uitgelegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *